Enterse Pubquiz – Win € 300,– voor je club, buurt of goed doel.

Win € 300,00 voor je clubkas, buurtkas of het goede doel!

Dit jaar organiseren wij voor de eerste keer De Enterse Pubquiz. Deze wordt gehouden op donderdag 28 december en begint om 20.00 uur. In totaal kunnen 15 teams van 4 personen tegen elkaar uitkomen. De vragen gaan trouwens niet alleen over Enter, maar b.v. ook sport, muziek, geschiedenis en actualiteit komen volop aan bod bij deze quiz.

Enterse Pubquiz een echte eindejaarsquiz van 2017

Enterse Pubquiz

De Enterse Pubquiz is een echte eindejaarsquiz, met vragen over het afgelopen jaar, maar ook over 2018. Een team bestaat duit vier personen, maar kun je ook één of twee reserve spelers opgeven. Het is aanbevolen om een mix te hebben van zowel jong als oud. Het inschrijfgeld per team is € 10,-. De opbrengst van het inschrijfgeld wordt verdubbeld. De winnaar van de quiz krijgt dit bedrag voor hun vereniging, buurt, stichting of een goed doel”.

Opgave voor De Enterse Pubquiz kan tot en met 22 december. Stuur een mail naar: [email protected]
Zet in de mail hoe het team heet, wie de kopman- of vrouw is (met telefoonnummer), uit welke personen het team bestaat en eventueel de reservespelers. En geef uiteraard aan waaraan je de € 300,- wilt besteden als je de quiz wint.

Enterse Pubquiz is een samenwerking met Enters Nieuws

Scroll naar boven