Ook voor onze medewerkers “the most wonderful time of the year”

Wij en ons team vieren Kerst en Oud & Nieuw met onze dierbaren.

December vind ik één van de meest gezellige en familiaire maand van het jaar en zoals Andy Williams het zingt; “it’s the most wonderful time of the year”. Tuinen en huizen worden versiert met duizenden lampjes. Iedereen tuigt hun kerstboom met een palet aan mooie versiering en is druk in de weer. Het jaar loopt ten einde. Vaak willen we zelf nog dingen afmaken en afwerken voordat de kerstdagen en het nieuwe jaar begint. Ook wordt er terug gekeken op het afgelopen jaar en goede voornemens voor het nieuwe jaar gemaakt. En dan is het eindelijk Kerst! De sfeer, al het lekkere eten en je gezin en vele dierbaren om je heen. Heerlijk!

Dit is daarom voor ons ook een reden om met Kerst, maar ook met oud & nieuw ons bedrijf te sluiten. Wij vinden het daarom belangrijk dat na alle feestdagen door het jaar heen, waarbij onze medewerkers altijd voor ons klaar staan, zij zelf kerst en oud & nieuw met hun familie en dierbaren kunnen vieren.

De laatste maanden, weken en dagen krijgen wij regelmatig de vraag of gasten kunnen reserveren in ons restaurant voor 1e en 2e Kerstdag. Wij moeten dan helaas de mensen teleurstellen, maar er is gelukkig nog niemand geweest met onbegrip dat wij en onze medewerkers Kerst thuis gaan vieren.

Scroll naar boven