Kerst “the most wonderful time of the year”

Wij en ons team vieren zelf kerst!

Het is nu nog net november en we gaan nu langzaam richting de Kerstdagen. Bijna kerst! Iedereen is klaar voor de bijzondere en altijd gezellige decembermaand. Overal wordt de kerstverlichting van zolder gehaald en de straten en huizen zijn met miljoenen lampjes, kerstballen en kransen versiert.

Persoonlijk vindt ik de decembermaand één van de meest gezellige en familiaire maand van het jaar. Zoals Andy Williams zong; “it’s the most wonderful time of the year” De sfeer, al het lekkere eten en je gezin en vele dierbaren om je heen. Heerlijk!

Dit is daarom voor ons ook een reden om met Kerst, maar ook oud & nieuw ons bedrijf te sluiten. Wij vinden het belangrijk dat na alle feestdagen in het jaar waar onze medewerkers altijd klaar voor ons staan, zij kerst en oud & nieuw met hun familie kunnen vieren. Daarom zijn wij de kerstdagen en op oud en nieuw gesloten met ons bedrijf.

Dit betekent niet dat wij in de decembermaand stil zitten, sterker nog hoe dichter we bij de kerst komen hoe drukker het wordt! Vele bedrijven en verenigingen sluiten hun jaar af op ons landgoed, met borrels, stamppot buffetten en winter barbecues.

OFYR

Kerst OFYR

Vooral winterbarbecues zijn momenteel in trek en wat is er dan leuker om dit op een OFYR te doen. Een hout gestookte vuurschaal met bak rand. Heerlijk met elkaar om het vuur staan en heerlijk vlees draaien/bakken. Denk daarbij een overheerlijk donker speciaal biertje of een glas volle rode wijn en dan is het echt genieten! Komt u ook met uw collega’s het jaar afsluiten?

Kijk voor alle mogelijk op Eten en Drinken

Catering nodig?

Ook voor catering op je bedrijf of thuis kunt je in de decembermaanden bij ons terecht. Graag bespreken wij alle mogelijkheden die wij te bieden hebben, van stamppot, luxe hapjes of een dinerbuffet alles is mogelijk! Vergeet niet dat wij ook kunnen zorgen voor alle bijbehoren spullen zoals tafels, servies, bestek, glazen en bar met tap.

Scroll naar boven