Met het gehele gezin aan de Paasbrunch

Paasbrunch

Waar de kerst de sfeer heeft van winter, is dit met Pasen het voorjaar. Elk jaar rond de Paasdagen komen de knoppen en bladeren weer aan de bomen, de bloembollen schieten uit de grond en het graas begint na de lange winter weer te groeien en groen te kleuren. In menig winkel ligt nu het paasassortiment in de stelling, de chocolade eieren en Paashaas pronken in de supermarkt. Het is bijna Pasen! En wat doet de gemiddelde Nederlander met Pasen? Die gaat aan de Paasbrunch, met familie, vrienden en dierbaren.

Paastradities

Alhoewel het paasfeest van oorsprong een Christelijk feest is zijn er in de loop der eeuwen veel niet-christelijke tradities aan toegevoegd, waarvan sommigen nog stammen uit de voorchristelijke periode. Zo is er het eieren schilderen om vervolgens de eieren te verstoppen en de Paasvuren, zo maar een paar Paastradities.

Paasbrunch - eieren zoeken

Veruit de populairste traditie van dit moment is het Paasontbijt en de Paasbrunch. Gezellig met de familie brunchen met Pasen. Keuze uit lekkere broodsoorten, lekker luxe beleg erbij, verse jus d’ orange en niet te vergeten het gekookte eitje en de eiergerechten.

Ook bij Landgoed Het Rheins wordt de traditie van brunchen tijdens de Paasdagen in stand gehouden. Voor onze gasten hebben daarom ook de mogelijkheid om zowel de eerste als de tweede Paasdag te komen brunchen en ieder jaar weer mogen wij beide dagen 125 personen van een Paasbrunch laten genieten op ons landgoed.

Nog een traditie wat wij in ere houden is het eieren zoeken op tweede Paasdag. Elk jaar weer komen rond de 40 tot 60 kinderen meedoen om op ons landgoed op zoek te gaan naar het gouden ei. Ook dit jaar organiseren wij om 10,30 uur deze speurtocht voorafgaand aan de brunch.

Wilt u weten welke Paasbrunch wij serveren? Kijk dan op http://het-rheins.nl/brunchen-met-pasen/ voor meer informatie.

Scroll naar boven