Outdoor Wedding – Welke bruid droomt er nou niet van?

Outdoor wedding is dé trend

Ben jij en je “man or wife-to-be” echte buitenmensen, hou je van buitenleven en ben je bij elk zonnestraaltje buiten te vinden en gaat dan de BBQ aan? Dan is een outdoor wedding echt iets voor jou!  Geniet in het Twentse coulissen landschap van een rustieke, romantische en magische bruiloft onder onze trouwhooiberg. Omarm deze prachtige setting aan de vijver met klassieke stoelen en “nature” elementen.

Dat we een unieke buitenlocatie hebben dat wisten wij natuurlijk al. Jaarlijks kiezen meer dan 40 bruidsparen om een ceremonie op ons landgoed en het merendeel kiest onze locatie natuurlijk om het buiten trouwen en voor die outdoor wedding waarover je hebt lopen dromen. We weten allemaal dat het Hollandse weer (ook in de zomer) een eigen willetje heeft en dan zit je niet te wachten dat je jurk in de blubber verdwijnt of dat jij en je gasten te lopen koukleumen. Bij Landgoed Het Rheins ben je verzekerd dat je jurk wit blijft en jij de ceremonie krijgt waarvan je nog lang kunt nagenieten.

Outdoor wedding party

outdoor wedding - Buiten trouwen - Buiten feesten

Niet alleen je ceremonie kun je buiten houden maar zelf het complete feest. Wij beschikken over voldoende mogelijkheden om je feest buiten te organiseren. Prachtige stretchtenten, hooitafels, buitenkeukens en bijzondere grill mogelijkheden maken je outdoor wedding compleet. Voeg daarbij een paar witte papieren ponnen, prikkabel verlichting en “loungie” meubelen en het is helemaal af. Culinair kun jij ook je wensen met ons bespreken en wij gaan hiervoor geen uitdaging uit de weg.

Meer weten over trouwen op ons landgoed en wat je moet weten over trouwen in de Gemeente Wierden. Klik op deze link!

Weten hoe wij je ceremonie voorbereiden? Bekijk deze vlog!

Hieronder een vlog over hoe wij jouw buitenceremonie voorbereiden. Zoals je dan kunt zien regelen wij alles tot in de puntjes om jou dag perfect voor te bereiden.

 

Scroll naar boven