Terras top 100! Winnaar publieksprijs Nederland 2017!

Terras top 100

Op 3 juli 2017 was Landgoed Het Rheins voor het derde jaar achtereen bij de uitreiking van de terras top 100. Na in 2015 voor het eerst in de lijst te hebben gestaan op plek 90 juryprijs en 8 publieksprijs werden we in 2016 met de juryprijs 50e en publieksprijs 3e. De lat lag daarom ook hoog voor ons wat om sowieso in de lijst te komen moest je een 9 of hoger krijgen van de jury. En wat een feest werd het! Wij eindigde in de terras top 100 met de juryprijs op plek 9 van Nederland en werden met de “Publiekprijs” 1e! Super trots zijn we op ons terras maar vooral op onze medewerkers die deze prijs hebben binnengesleept!

Bekijk hier onze vlog die wij maakten tijdens de terras top 100

Hieronder lees je wat de jury van de terras top 100 over ons bedrijf schreef:

Landelijk terras / Terras top 100

Op een zonnige zaterdag sturen we onze auto diep de provincie Overijssel in. We gaan naar Enter om precies te zijn. Hier vinden we Landgoed Het Rheins, en ‘de Twentse gemoedelijkheid’, aldus de website.

Die kenden we nog niet, maar het blijkt meer dan dat te zijn gelukkig. Ook de hartelijkheid en de gastvrijheid komen ons tegemoet, als we plaatsnemen op het terras. De oprecht enthousiaste medewerker heet ons van harte welkom. De medewerkers zijn sowieso een pluspunt hier: tijdens de Terras Top 100 2016 werd medewerker André Homan nog uitgeroepen tot Parel van het Jaar.

Maar goed, het terras dus. We komen lunchen en dat blijkt een meer dan prima keus. Het 12-uurtje bestaat uit onder andere zelfgemaakte tomatensoep en een bolletje huzarensalade die óf goed is ‘opgeleukt’ óf uit eigen keuken komt. Daarnaast is de Bietenburger origineel en smakelijk. Hier begrijpen ze wel hoe ze hun gasten moeten behandelen. De rit meer dan waard!

De Terras Top 100 is een initiatief van Misset Horeca

Scroll naar boven