Trouwlocatie in Twente – Trouwen in de Twentse landerijen

Trouwlocatie in Twente

Een frisse maar toch zonnige dag, het is 20 mei 2018. Landgoed Het Rheins ontwaakt op een heldere ochtend in Twente. De medewerkers van het landgoed doen de deuren open en buiten ruikt het naar vers gemaaid gras. Ze zijn klaar om de dag te beginnen en kijken vol trots naar het aangrenzende Twentse landschap. Alle ingrediënten voor om 2 verliefde mensen samen te laten komen. Tijd voor een trouwerij op deze bijzondere trouwlocatie in Twente.

Trouwlocatie in Twente

Enkele uren later, na een intensieve voorbereiding door de medewerkers, komt het bruidspaar aanrijden door de eiken oprijlaan en aanschouwt het landgoed. Over een grote vijver met rondzwemmende eenden, ziet het bruidspaar een hooiberg die is aangekleed met een roze loper, witte stoelen en accessoires. Iets verderop staat een lange tafel gemaakt van hooibalen en houten bladen, keurig gedekt en versierd met weelderige bloemen.

Het bruidspaar wordt verwelkomd en samen met de bruiloftsgasten betreden ze het landgoed. De bruiloft kan beginnen. Het is een zeer sfeervolle en gezellige dag op landgoed Het Rheins. Na een romantische ceremonie wordt er getoast op het geluk met champagne. Het diner volgt met culinaire lekkernijen en een goed glas wijn.

Het wordt langzaam avond en het feest verplaatst zich naar binnen, waar de DJ al klaar staat om muziek om de avond muzikaal aan te kleden. Fijne meezing hits als ‘’Can you feel it’’ en ‘’I will always love you’’ komen voorbij en er wordt lustig gedanst. De zomerse cocktails worden gemixt aan de bar en het koude bier vloeit rijkelijk door de kelen. Wat een gezelligheid.

Het einde van de avond nadert en er wordt genoten van een laatste drankje bij het haardvuur dat buiten lustig brandt. De geur van verbrand hout en het geknetter van het vuur vermengen zich. Tevreden kijkt het bruidspaar terug op de dag van hun leven en bedankt de medewerkers voor de betoverende dag die ze op deze prachtige trouwlocatie in Twente hebben gehad. Kortom een trouwerij om nooit te vergeten.

Meer informatie over de trouwlocatie

Willen jullie ook zo’n mooi verhaal over je eigen trouwerij? Een trouwerij die aansluit bij jullie wensen op een prachtige trouwlocatie in Twente met professionele verzorging gedurende dag? Neem contact met ons op of laat je inspireren op http://het-rheins.nl/trouwen/ en wie weet gaat dit verhaal de volgende keer over jullie bruiloft!

Vlog: voorbereidingen trouwlocatie

Nu al benieuwd naar onze unieke trouwlocatie in Twente en willen jullie zien hoe Landgoed Het Rheins zich voorbereidt op een trouwceremonie? Bekijk dan hieronder onze vlog!

 

 

Scroll naar boven